Twitter

Volg Aton tekst op Twitter

Reacties

“Verbijsterend hoe comfortabel het uitbesteden van mijn website is verlopen... Ik heb precies het product gekregen dat mij voor ogen stond: fijne korte teksten waar alles in staat wat nodig is, een lay-out die bij mij past en een sfeer uitstraalt die mijn bedrijf recht doet en last but not least een computermatige ondersteuning die het geheel een dimensie extra geeft!
Het was een feesttraject: regelmatig een mailtje of telefoontje krijgen met een heldere, bondige vraag en dan ging het weer (nou ja, het team dus) verder... ”

Sylvia Dekker, Helder notuleren (www.heldernotuleren.nl)

“Je hebt de eigenheid van ons bedrijf nauwkeurig weten te verwoorden. We hebben enthousiaste reacties gekregen op het interview.”

Saskia Goes, Consolidated Nederland (www.consolidated.nl)

“Ik ben erg blij met de motion graphic. Het was de eerste keer dat we een audiovisual hebben laten produceren; dank voor de fijne en professionele samenwerking.”

Martin Mastenbroek, Consolidated Nederland (www.consolidated.nl/)

“Dank voor het interview! We hebben er veel leuke en goede reacties op ontvangen.”

KPMG Financial Services

“Ik vind de interviewteksten erg leuk. Het is geworden zoals ik het me had voorgesteld. :)”

Wido Potters (www.bit.nl)

“Wij kunnen Aton tekst en daarmee Malik de Kok van harte aanbevelen voor het verbeteren van commerciële aanbiedingen waardoor de klant begrijpt wat u gaat doen en op welke voorwaarden.”

Boudewijn Broekhuijse (www.appsalad.com)

“Goede tekst is waardevol. Malik kan echt schilderen met woorden. Zijn teksten zijn helder, hun kracht en schoonheid doen de lezer verstillen. Of hij nu in Nederlands of Engels schrijft, Malik's teksten geven net dat beetje extra.
Malik kan goed luisteren en doorgronden. Ook in complexe situaties weet hij de kern van de zaak vlot boven water te krijgen met slechts een paar goede vragen. Zo schept hij orde in de chaos en draagt hij constructief bij aan een kwalitatieve oplossing.”

Daphne Beek (www.diamediaminds.com)

Wij kunnen Aton tekst en daarmee Malik de Kok van harte aanbevelen voor het verbeteren van commerciële aanbiedingen waardoor de k...
Meer >